HTML

Viva España

2008: Eljött az idő, hogy a Zorbán szocializálódott görög parasztokat valaki megtanítsa a flamenco szépségeire. Hajrá Spanyolország!

Friss topikok

  • Csöncsön: 44 év után! Ahogy az egyik beharangozó műsorban (még az olasz meccs előtt) az egyik spanyol szurk... (2008.06.30. 00:04) Sírni csak a győztesnek szabad
  • Csöncsön: @pizarro: Ha a nagyképűsködést erre a blogra is érted, akkor olvasd el légyszí e blog legelső bej... (2008.06.27. 19:04) David Villa nélkül is
  • pizarro: Gratulálok a győzelemhez! (2008.06.27. 18:09) Hiddink és a spanyol viasz
  • pillez54: ó de fárasztó ez az egész, divatok (2008.06.24. 14:51) Cicciolina ideje lejárt
  • Csöncsön: r353t: Az oroszok ellen sokkal kisebb lesz a teher. Azt pedig szinte kizártnak tartom, hogy elszá... (2008.06.23. 17:41) Esélytelen olaszok

2008.06.14. 13:32 enrique

Karvalytőke - el a kezekkel

A spanyolok Kubala óta képtelenek hozzájutni egy tisztességes kapitányhoz, az elmúlt évek, évtizedek leggyengébb pontja mindig is a spanyol kispad feje volt. Clemente, Camacho, Saez – brrr. Aragones a selejtezők során jó ritmusban húzta ki a fejét az egyre szorulni látszó hurokból, melyet elsősorban az északírek és a svédek rángattak kegyetlenül, és 17 veretlen meccsel csitította a kárálókat.

Peru, USA, Oroszország. Közös metszet, hogy Fernando Torres mindhárom alkalommal a padon fejezte be a meccset, nyilvánítsuk hát trendnek folytonos lecserélését. Egy ideig tűrte, szívta a fogát emberünk keservesen, de aztán kifogyott a béketűrésből és az EB nyitómeccse után nem volt hajlandó lekezelni az Öreggel.  

Megértem, ha a játékosom dühös mikor el kell hagynia a pályát, ilyesmi velem is előfordult. Az ilyen eseteket házon belül kell megbeszélni. A csapat hangulata kiváló, nem fogjuk hagyni, hogy gennygócok alakuljanak ki. Ámen.

De van itt más is. A MU elunva a Madrid pofátlan legyeskedését Cé körül (a spanyolok immár egyenesen a Glazer famíliát üldözik az ajánlataikkal), ellentámadásba ment át, és felismerve, hogy az angolok lassan évtizedes hiányposztja a jobbhátvéd (Gary Neville?, Wes Brown??) rámentek Sergio Ramos megszerzésére. Ramos egyelőre ködösít, de ügynöke, Sergio Bravo is elismerte, hétfőn Angliában járt.

David Villa Chelsea-hez történő szerződése szintén nem új keletű pletyka és nem lenne meglepő, ha a kékek még az EB vége előtt nyélbe akarnák ütni a transzfert, hiszen Villa ára napról-napra milliós tételben emelkedhet, ráadásul Peter Kenyonnak azzal is számolnia kell, hogy a Liverpool is elkezd okoskodni az ügyben, hiszen a két csatárfenomén (Torres&Villa) kenyeres jó pajtások.

Azt mondjuk, eddig, és ne tovább. Aragones mesternek most kell megragadni minden kézre eső tenyészbika szarvát, fél térdre kényszeríteni, betörni, megalázni. Az oroszok lehengerlése után máris mindenki favoritnak tekinti a csapatot, csíráznak a belső konfliktusok, pont az hiányzik, hogy ügynökök keselyűhada telepedjen meg a csapat körül.

Napalmot a kopasz nyakukra.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://espana.blog.hu/api/trackback/id/tr12520014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása